maanantai 17. maaliskuuta 2014

Kaahaten kohti kevättä

Lainaten vanhaa kaljamainosta: 'Kevät on jo pitkällä-ole sinäkin'
(paitsi etten tykkää kaljasta)...lunta ole nimeksikään ja pajunkissoja kasvanu pilvin pimein.
Rottalassa taasen on kasvanu uusia rotanalkuja, tuorein mamma Franskis (Sanders Creme Fraiche) pyöräytti 10.3 pesueensa (14kpl) joista jätin 9. Eikä yhtään topazia ^_^ Uroksiakin siunaantui hyvin, niitä onkin kyselty yllättävän paljon.

Seuraava näyttelykin olisi la 22.3 Liedossa. Muutama rottanen tällä kertaa mukana. Joskus ihan tuntuu siltä että kun alkaa katteleen näyttelyyn lähtijöitä, siellä tyyliin linkutetaan kävelykepin kanssa tai esitetään muuten vaan 'kipeää'. Ovelia mokomat.

Sijoituskodeista olisi edelleen pulaa. Muutama jo onneksi on, mutta olisi helpompaa jos niitä olis Jyväskylässä, tai ees lähistöllä (vink vink). Sijoituskotina toimiminen ei ole ns. rakettitiedettä. Sijoituseläintä pidät aivan kuten pitäisit omaakin. Siitä ei oteta maksua ja jossain vaiheessa saatan käyttää sitä jalostukseen.
Esim. sijoituskotina toimiminen naaraalle antaa turvallisemman vaihtoehdon tutustua poikasiin ja niiden kasvuun. Kasvattajan vastuulla on kaikki muu, kuten kotien etsiminen. Sijoituskoti saa keskittyä poikasten pilalle pallutteluun :3
Jos asia kiinnostaa, ota yhteyttä niin kerron lisää :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti