Itse immeinen

Rottien ihmisenä (lue palvelijana) toimii -77 syntynyt naisimmeinen nimeltä Piia Niemelä. Oulusta lähtöisin ja vuonna  2011 kartalla valunut alaspäin, ensin Tikkakoskelle, siitä Jyväskylään ja nyt pysyvästi jumituttu Jämsään.
Perheessä aviomies sekä tytär (synt. -97). Poppooseen kuuluu muutakin eläimistöä kuin kesyrotat, eli colliekoiruus nimeltä Veeti (Dragonhill Lotus) sekä viljakäärme Houdini.
Työskentelen koulunkäynninohjaajana. 

Rottailuhistoria käynnistyi v. 1991 jolloin otin kolme ensimmäistä rottaani koulusta (biologianluokassa oli gerbiilejä, rottia sekä kaneja ja toimin niiden hoitajana yläasteen ajan). Muutama 'harhavuosi' välissä, eli ilman rottia, mutta sitten taas viisastuin ja sillä tiellä edelleen ollaan.
Näyttelyissä kuljen mahdollisimman usein, ja saa tulla hihasta nykimään mikäli minut sieltä bongaa. Lisäksi kuulun Suomen kesyrottayhdistykseen (SKeY ry), Keski-Suomen kani- ja jyrsijäyhdistykseen (KSKJY) sekä Oulun seudun jyrsijäharrastajiin (OSJH). Toimin myös  KSKJY:n hallituksessa (vara pj) sekä myös SKeY ry:ssä (pj).

Kasvatus on virallista, eli kasvatan nimellä Rattitude's. Pakerrus tapahtuu muunnosten marten, black eyed marten ja ivory parissa.

3 kommenttia:

 1. Etkö siis enään asu Oulussa? Etsin kahta rotta tyttö poikasta Oulu-Vieremä-Iisalmi alueelta...

  VastaaPoista
 2. En asu, tosin kuljen silloin tällöin Oulussa, esim. tuomaroimassa Osjh:n näyttelyissä (hiiret ja rotat) ja muutenkin. Tulevista poikueista on muutamia varattu Oulun alueellekin, joten viimeistään silloin olen sinne tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin sinulle sähköpostia ja odottelen vastausta. ;-)

   Poista