Poikasten varaaminen

Poikasten varaaminen, astutukset

Tulevat astutukset:
Rattitude's Heat Sink (marten, sk) & Manalan Järjetön Jälkipyykki (pink eyed white, sk)
Ohjeita varaajalle

- ei yksineläjiksi, eli valmiiseen laumaan tai vähintään pareittain!
- hinta 35€/viiksekäs (10€ varausmaksu joka hyvitetään ostohinnasta. Mikäli ostaja peruuttaa kaupat, varausmaksua ei palauteta. Varausmaksun ideana on estää ns. hupiostajat).
- alle 18v vanhempien/vanhemman suostumus.

- kerro millaiseen kotiin rotat olisivat tulossa, sekä oletko etsimässä lemmikki- vai jalostuseläintä.
- luovutus aikaisintaan 5 viikkoisena ja painoltaan min.100 grammaisena. Paljon 'palluteltuina' ja rekisteripaperin (ja tarvittaessa hoito-ohjeen) kera. Lisäksi olen käytettävissä jos esim. tulee kysyttävää rottasista, ja mielelläni kuulisin kuulumisiakin jatkossa. Jos rotta esim. sairastelee, arvostaisin suuresti että kertoisit koska tieto on tärkeää kasvatuksellisista syistä.
- kannattaa kysellä kuljetuksia (mikäli et paikan päältä pääse itse hakemaan), näyttelyiden yhteydessä kulkeutuu rottasia yleensä hyvin. Mikäli kuljetan itse, kulukorvaus 10€.
- jos sattuu eteen tilanne että et voi enää kasvattejani pitää, otan mielelläni rotat takaisin (joko pidän ne itsellä tai etsin niille eläkekodit!).

Yht. otot maililla/viestitse.
rattitudesrats@gmail.com
0400-958 528

Kun haet poikasia:
- ota mukaasi oma boksi (ei mitään pahvilaatikkoa) jossa kuivikkeita sekä kuivaruokaa että tuorekurkkua/viinirypäleitä (matkalle ei boksiin juomapulloa).
- viltti/huopa koska rotat ovat äärimmäisen herkkiä vedolle!
- kassi johon saa boksin sekä viltin.

Etsin myös sijotuskoteja, eli jos olet yhteistyökykyinen ja olet kiinnostunut sijoittamaan niin ota rohkeasti yhteyttä niin kerron mielelläni lisää.

Rattitude's Rosea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti