sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Vihdoin & viimein, sain jopa aikaiseksi blogin. Lähes iisakin kirkkoon verrattavissa tämäki homma, mutta nyt on. Täällä sitten saa lueskella noiden pallokorvien edesottamuksia ja yleensä elämää niiden parissa. Tällä hetkellä naaraita riekkuu 10 ja uroksia 6. 
2 buff-neitosta on (toivon mukaan) paksuna, että jospa pikkunakkiksia on tulossa...Oma varovainen tavoite on husky ja husky-striped (väreissä agouti ja black), pahasti myös vaikuttaa siltä että sivussa vähän tuota buffiakin...
Hullua on kuulemma helppo yllyttää, allekirjoitan väitteen :D


Sikäli on rottailu helpottunu kun ollaan muutettu 'etelään', eli Oulusta Jyväskylään. Näyttelyreissutki tuntuu lyhyiltä, jopa Helsinkikin tuntuu olevan ihan 'nurkan takana'. Ainaki Oulusta käsin tuntui näyttelyyn lähdöt vaativan megaluokan valmistelut, virallisista näyttelyistä kun sielläpäin näki vain märkiä unia :/


Mutta tässä siis 'neitsytraapustus' tänne, myöhemmin lisää. Kieltämättä tämä kellonaika (yöllä) ei ole mun aivojen kannalta paras mahdollinen, mutta menköön nyt ja itketään sitte päivällä mitä tänne on naputellu.

5 kommenttia:

 1. Rupesin blogiasi lukemaan =). Missä päin Jyväskylää asustat, jos saa kysyä ja aiotko myydä rottiesi poikasia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tikkakoskella asustelen. Myyn myös poikasia :)
   Tällä hetkellä on 2 naarasta astutettukin.

   Poista
  2. Oi! Aika sopivasti =). Minä asun nimittäin myös Tikkakoskella =). Menisikö noiden poikasten syntymä ensi kuuhun ja luovutus puoleenväliin ensi kuuta?

   Poista
 2. Onko sinulla jotain kasvattaja sivuja, joissa lukisi enemmän? Olisiko joskus mahdollista käydä katsomassa rottasiasi, jos päätän sinulta ottaa?

  VastaaPoista
 3. Tuolta etusivulta löytyy osoite kotisivuille. Ja on mahdollista käydä tutustumassa rottalaan. Yhteystiedot löytyykin tuolta sivuilta, että ota vain yhteyttä jos haluat käydä :)

  VastaaPoista