sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Littoisten näyttely

Yksi näyttely taas takana. Virallisissa oli nyt 3 naarasta joista Laakerisoppa nykäisi L1/1, Herkkä-Hilma ja Sinikka L2. Rekattua siis saapi.
Koska agilityä ei ollut tuossa näyttelyssä, täytyi aikaa kuluttaa jotenkin ja selvisi mm. että Suomessa on virallisia leppäkerttukasvattajia :D
Zaya's kasvattajalta tuli bessp-plikka meille. Suloinenhan se on, ja kova kaivautumaan. Enkä puhu nyt puseroista, vaan esim. suusta ja sieraimista...saapa nähä mitä se vielä keksii kun kasvaa :)

Paluumatkalla kuluikin sitten enemmän aikaa, käytiin hakemassa 2 kania ja siinä missä kertyi matkaa, kertyi myös ketutus kun Tampereella tajuttiin kuinka paljon aikaa se vei...mutta olin ne luvannut mukaan hakea kaverille niin ei se auttanu.
Mukava reissu kaiken kaikkiaan, tuli tehtyä I Love Teboilit melkein, onneksi tyydyin huoltamon kassalla tiedustelemaan josko saisi alennusta bensasta jos hinkkaisin sitä bensamööpeliä. Ei kuulema saa, piti olla muka asiakaskortit jne. Myönsipä myyjä itsekin että se töllömainos on harhaanjohtava...mutta onneksi en lähennelly tankatessa.

Pe oli Kyljys alkanu tehtailemaan poikasia, joten pesässä on nyt 9 ryppynakkia. NuuNuullakin paino noussu lupaavasti.

Tässä kuvaa odotetusta nokinokasta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti