sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Muksuja siellä, muksuja täällä

No nyt on poikasia! Lapasen 6 ipanaa kohta 5vkosia ja 'sijottikodin' 9 rotanalkuaki reilu 3vkosia. Ompahan sielläki tohinaa ihan huolella :D

Martenpoikueitakin luvassa, Tirppa-Iita astutettu viime la ja Maggimakkara ke, joten ootellaan...Ne oiski mun ekat martenpoikueet. Voipihan tuo olla että Elina saa muutaman puhelun jahka poikaset syntyy ;)

Näyttelyrintamalla ollu hiljasta. Tänään ois ollu Lappeenrannassa näyttely, mutta jäi nyt välistä. Ens vkonlopun LSKGY:n näyttely jää myös kun Jyväskylän Paviljongilla on ShowlinkPets-tapahtuma ja siellä ollaan omaa paikallisyhistystä edustamassa:
http://www.showlinkpets.fi/mita-ja-missa/tapahtuman-perustiedot/

Messari ois sitte seuraava näyttely, jonne kyllä väännytään vaikka mikä ois! Ja pakkohan siellä on olla muutenkin kun on niitä järjestämässä.

Luovuuden puutteesta tässä kans kärsitään. Tarttis keksiä nimiä W- ja Y-poikueelle. Ei oikein irtoa ku pää on tyhjä ku jeesuksen hauta pääsiäisenä...jos jollain hyviä nimiehotuksia niin otan ilomielin vastaan!
Tässä hieman kuvasaastetta:

W-poikuetta


Y- poikuetta:

7 kommenttia:

 1. Nimiehdotuksia Y-poikueelle: Ylimieli, Ykkönen, Ystävä, Ystävällinen herkkuvaras, Ylimys, Yltiöpää, Yllättäjä, Ylpeä, Yrittäjä, Yrmy
  Ja W-poikueelle: Wagner, Wet, What are you doing, Wiener, Welipuoli, Weli, Waijeri, Wiksu tyyppi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Y-poikaselle vielä nimeksi Yritys Hyvä Kymmenen

   Poista
 2. Onko sinulla sähköpostiosoitetta mihin voi laitaa viestiä?

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Nimiehdotuksia vai kuvia? :-P

   Poista
  2. Nimiehdotuksista oli kyse, joskin W- ja Y-poikueiden ipanat on jo nimet saaneet.

   Poista