keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Joulun odotusta...ja poikasten

Nyt on tämän vuoden näyttelyt käyty! Rottasilla ja emännällä alkoi pitkä loma, seuraava näyttely on vasta 28.1.2017. Vuoden vika näyttely meni oikein hyvin: Bläkkis L2, siskonsa Alkkis ja Fallon, molemmat L1/1 ja Näsä sileiden ROP1 ** ja valmistui FinDCh. Kasvattajaluokassa L1/2, joten tästä on hyvä jatkaa.

Poikasia odotellaan, Kikkuran pitäisi synnyttää vkon 49 alussa ja Itikan saman viikon lopulla. Olisi muuten tarve hyville sijoituskodeille, joten jos kiinnostaa, laita mailia tulemaan niin kerron lisää :)

Aina välillä ihmiset harmittelee ettei heidän seudulla ole kasvattajia. Esim. pohjoisessa tilanne on huono, koska asiallisia kasvattajia ei ole yhtään. Facebookin ryhmä, Suomen Kesyrottayhdistys, löytyy alkuun kiinnitettynä julkaisu josta löytyy kaikki asialliset viralliset  ja ei-viralliset kasvattajat paikkakuntineen ja yhteystietoineen. Kannattaa katsella sieltä, sekä muistaa, että kyytejä järjestyy aika hyvin, myös pohjoiseen.
Esim. itse kuljen usein Ouluun ja mukanani kulkeutuu rottia joko suoraan multa tai muilta kasvattajilta koska näemme toisiamme näyttelyissä.

Näsä ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti