perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kun suksi ei vaan luista....

...ei, en ole hurahtanu hiihtoon. Eipä ole vuosiin ollu partureita, niin eiköhän ihan kahessa laumassa: junnunaaras Hilma innostunu oikein urakalla kynimään ittiään, oli jo ennen ollu havaittavissa laumakemiassa kränää. Sanomattakin selvää ettei kyseistä pimua voi jalostusmielessä käyttää, lisäksi että saattaa opettaa muille saman tavan...sen verran meinaa jo ittiä ahistaa että liekö alan iteki parturoimaan.

Äijälaumassa veljekset, joista toisella kaula kalju ja toisella takajaloissa ainaki ns. haavat...Vagabond's kasvattaja Mirja tuumasi että kattoa vielä. Lisäksi Myyrä otti ja meni tukehtumaan evääseensä:
aamulla odotti kokovartalokankea ukkeli, kuivunutta kuolaa suun ympärillä ja kurkussa näkyi olevan ruokaa -_-

Messari lähestyy ja nyt vaan 2 rotan voimin sinne, osallistutaan vain virallisiin. Eipä nyt tälle vuodelle olla pet-luokkiin osallistuttukaan, paitsi omassa näyttelyssä :) Muutenkin tuota näyttelyruuhkaa tuntuu olevan niin että olo alkaa olla ku maratoonin jäljiltä.
Kyljyksen pikkuriiviötkin täytti tänään 3 vkoa. Kiesus että ne kasvaa ettei meinaa perässä pysyä. Nimiäkin varmaan pitäisi noille riekkujille alkaa kehittelemään...Ja, NuuNuunkin pitäisi poksahtaa ensi vkon lopulla. Ompahan tekemistä, ei tarvi istuksia hartaana paikoillaan.
Kevätkin (kuulema) tulee, alkaa mullaki loistaan naama ku halogenlamppu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti