sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Näyttelyn viemää

Niin seki näyttelyreissu saatiin tehtyä. 2 rottasta vain oli lauantain virallisissa, Soppis ja Irmeli joista Soppis sai  brittituomarilta L1/3 ja Irmeli samaiselta tuomarilta L1/1 sekä tähden. Suomalaiselta Irmeli sai L2.
Tällä kertaa ei jääty sunnuntain pettiin, vaan liuettiin paikalta. Nyt saa myös jännätä valmistuko musta agituomaria...jännä nähä. Sitä haahuilun ja hörhöilyn määrää: ykskin naikkonen (tai ainaki sitä muistuttava) meinas keilata lastenrattailla mut lattiaa tutkimaan, totes samalla että 'Mää änkään kyllä tästä!'. Muistutin että perille pääsee kyllä varmasti ilman raivoamisiakin...
Mutta kivaa oli, Saija oli onneksi seurana ♥

Reissusta iskeytyi vihdoin mukaan 3 Sanders-naarasta. Lisäksi 3 pikkuäijäkettä jotka hengailee täällä Oulun reissuun asti mennäkseen uuteen kotiin siellä. Välillä olo ku välietappimajatalona, mutta kiva jeesata kuitenkin.
Kyljyksen muksutki lähti lähes kaikki jo uusiin koteihin, 2 jäi vielä tänne kun menevät toukokuussa vasta Ouluun. Sinne mennessä tarttis osata ämpätä vuorokauteen lisää tunteja kun ois niiiin paljon tekemistä ym. Varmaan senki reissun jälkeen olemus ku ihan pihalla olevalla zombilla.

Nyt tarttee alkaa vetäytymään arkkuun nukkumatin kanssa, huomenna jatkuu työharjottelu ja tarttis olla ees vähän skarppina siellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti