sunnuntai 24. elokuuta 2014

Kuulostaapa tutulta

Näyttelyväsystä toivuttu. Johan tuota lähinki la aamulla klo 4 kurvaileen etelään (vaikka aluksi ois pitäny lähtä jo pe) ja perillä vasta yöllä klo n. 00.30. Kinkerit oli tällä kertaa LSKGY:n näyttely Halikossa ja mukana oli Törppö ja Lärpäke, sekä tytöistä Lorvi ja Katarri. Tällä kertaa osallistuvat vaan virallisiin.
Päivä meni tehessä Miian kanssa koekuuntelua Tellulle. Monenlaisia 'peräponttooneita' näkyi (arvosteltavana oli siis urokset ;) ) ja jopa eräs sihteeri naapuripöydästä pieksi meän assaria joka koitti venytellä raajojaan. Kaikkea voi siis näyttelyssä tapahtua :D

Palkintojen jaossa pakkailin eläimiä pikkuhiljaa kunnes tajusin että joku sano 'Zaya's Red Alert' ja aattelin että kuulostaapa tutulta. Seuraava aivosolujeni kohtaaminen tapahtu kun älysin että sehän on mun rotta! Se vompatti voitti sileiden ROP1 kahella tähdellä ja oli paras juniori. Lisäksi BIS1 vielä kaupan päälle, joten ei vaikia ennustaa että joku oli suunpielet monta kertaa korvien ympäri-tilassa. Toinen plikoista eli Zaya's Ravish Me Red sai L2. Pojista Lärpäke sai L1/2, Törppö L2. Ei siis turha reissu!

Tässä vielä kuva sijottikodista, Pulsun seitsemän pientä manaattia:3 kommenttia:

 1. Melko perus tuo "kuulostaapa tutulta" tilanne :D

  Mitä kummaa tarkoittaa L1/2? :D En ole ennen kuullutkaan, että rotta voi olla sekäettä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli rotta on saanu Laatu1, ollen luokkansa 2.
   Tämä Zaya's Red Alert oli siis L1/1. (osasinko selittää ymmärrettävästi :D )

   Poista
 2. Ahaaa, nyt ymmärsin :D Kiitosta ^_^

  VastaaPoista