tiistai 5. elokuuta 2014

Näyttelykausi jatkuu

2.8 oli Jurvassa näyttely ja siellä meni yllättävän hyvin. Neljästä vompatista kolmen saa nyt rekattua!Katarri oli virallisissa ROP3 yhellä tähellä, Lorvi sai L1/1. Pojanklopeista Törppö oli L1/3. Pettiin laitoin plikat jälkkärinä ja molemmat sai A:n sekä Katarri vielä KuMa:n :3

Koekuuntelukin oli Lefulle (pet-tuomarikoulutus) ja antoisa oli. Halikossa sitten lisää :D Halikko onki, öö, parin vkon päästä jo (aika pentele kulkee ihan liian nopsaan ettei perässä pysy...)
Pulsukin lisääntyisi tuossa 9-11.8. Sieltä ois tulossa lapsia yhistelmästä ba/hu-st ja ba/hd. En malta oottaa :)

Tässä taas huomannu jokakesäisen ilmiön: rotta ulos valjaissa. Onhan niitä valjaita tyyliin kaneille ja varmaan joo rotillekin mutta en näe siinä tasan mitään järkeä. Ensinnäkin rotta saa ittensä yllättävän näppärästi rimpuiltua niistä irti.
Toisekseen, rotta on saaliseläin ja mitäpä veikkaatte kun viiään rotta ulos? Valoisaa, avara paikka, oudot äänet ja hajut. Jotkut sanoo että 'se seiso ihan kiltisti vaan paikoillaan eikä lähteny mihinkään'. Ihan varmasti seisoi kun on jähmettyny paikoilleen -_- Rotalla huono näkö vielä niin hankalampaa hahmottaa yhtäkkiä avaraa ja outoa tilaa.
Koirat on sitä varten että niitä voi talutella. Rottaa jos on pakko saaha viiä ulos niin ennemmin vaikka sylissä/ja vaikka paidan sisällä turvassa että voi haistella ulkoilmaa.
Mutta joo, hyvää loppukesää vaan kaikille ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti