maanantai 27. marraskuuta 2017

Iloisia yllätyksiä

Kaverit kuittailee mulle usein, että oon huonomuistinen. Tässä taas yksi esimerkki, joskin, loppujen lopuksi oli hyvä että muistin väärin. Kyseessä siis sijottinaaras joka palautui mulle. Mietin josko mahdollisesti astuttaisin mutta tajusin, että sehän on jo liian vanha. Ite muistellu, että olisi myöhemmästä poikueesta. Jostain syystä en ollu laittanu ko. poikueen tietoja tänne, mutta sentään omaan kirjanpitoon ja FB-sivuilleni.
Onneksi paljastui, että olikin vasta toukokuun poikueesta, joten pääsee miehelään.

Toinen iloinen yllätys oli Liedon näyttelyssä 25.11. Rattitude's Jacob Callagher oli ROP3 ** ja Tuomarin Suosikki. Känni (Rattitude's Peppermint) oli L2.
Tälle vuotta onkin enää yksi näyttely. Perinteinen pikkujoulunäyttely Inkoossa. Tällä kertaa siellä on tuplapettien lisäksi myös viralliset, joten sinnekin lähtee porukkaa tästä rottalasta.

Vauvoja on tulossa vielä lisääkin loppuvuodeksi. Tosiaan tuon sijottinaaraan (Rattitude's Nell Fairfax) astutin juuri ja Pikku-Ykä (Ratazana's Night Terror) pääsee naisiin kun Liedon näyttelystä tuli sille näpsäkkä neitokainen. Jälkimmäinen poikue ei siis ole oma, vaan Ratazana's-nimen alla syntyvä ^_^

Nelli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti